moving small cloud
moving small cloud
moving small cloud
moving small cloud
moving small cloud
moving small cloud

Boosta dina spardrömmar

 • Köp fonder till inköpspris
 • Snabba insättningar med Swish
 • Säker inloggning med BankID

Testa Sveriges nya spargris genom att hämta appen från App Store eller Google Play.

Provisionsfritt fondsparande från 0kr per månad!

Zero, zilch, nada

Med Fondo kan du fondspara till lägsta möjliga kostnad. Här hittar du dina favoritfonder till upp mot halva den ordinarie fondavgiften. Eftersom vi har byggt vår plattform från scratch utan några fördyrande mellanhänder så kan vi erbjuda detta utan att ta ut någon plattformsavgift. Noll kronor. Inte heller våra konton kostar något. Istället tar vi betalt för bra tilläggstjänster som du kan välja till, om du vill.

Fonder till inköpspris

Vi ger oavkortat tillbaka all kickback till dig som är kund hos Fondo. Här får du behålla mer av dina sparpengar jämfört med om du hade köpt samma fonder någon annanstans. Hos oss betalar du endast det som fondförvaltarna själva behåller. Vi säljer alltså fonder till inköpspris.

Lika säkert som banken

Ditt sparande hos Fondo är tryggt. Vi agerar under Finansinspektionens tillsyn med eget tillstånd. Som kund hos Fondo har du exakt samma insättningsgaranti och investerarskydd som hos banken. Ditt konto och dina uppgifter skyddas med BankID.

kickback header

Nätbanker som Avanza och Nordnet får betalt av storbankerna och fondbolagen då de säljer deras fonder i form av så kallade kickbacks

Svenska Dagbladet

Nätbanker tjänar stora pengar på provisioner 7 februari 2021

Läs mer om kickbacksbig ghostsmall ghostmedium sized ghostmedium sized ghost

Kom igång med Fondo

Våra priser

0kr/mån

 • Provisionsfritt
 • Obegränsat antal ISK
 • Marknadens mest
  populära fonder
 • Swish-överföringar
 • 0,25% valutaväxling

Kommer snart

 • Specialfonder
 • Utökad fondscreening
 • Fler handelsfunktioner

Det ska vara enkelt att förstå vad du betalar för. Och dina kostnader ska inte öka med ditt sparande. Vårt baspaket är helt gratis. För dig som vill ha lite fler fonder och funktioner att välja mellan tar vi ut en fast månadsavgift.

Superladda ditt sparande

Startsumma

10 000 kr

Antal år

20

Med Fondo sparar du

4 190 kr

När du sparar utan onödiga avgifter och där fondprovisionerna oavkortat går tillbaka till dig så får du ut mer av dina spardrömmar.

Läs om hur vi har räknat

Testa Sveriges nya spargris

screenshot of app

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

© 2022 Fondo Solutions AB

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.